fbpx
666 117 362 ✉ info@lagranotasports.com
La Granota Sports és una associació esportiva dedicada a la promoció, gestió i organització d’esdeveniments esportius.
Som un grup de professionals joves i emprenedors amants de l’esport i dedicats 100% a aconseguir que l’exercici físic es converteixi en un hàbit.
Garantim entreteniment i la pràctica de l’esport en un marc incomparable, en plena natura, en un ambient de respecte i amistat.
La nostra Missió:
Promoure i organitzar activitats esportives que responguin a les necessitats i expectatives dels nostres clients, millorant així la seva qualitat de vida.
Incentivar la pràctica de l’esport oferint, amb la nostra organització, totes les facilitats per aconseguir-ho.
Organitzar els millors esdeveniments esportius i ser un referent a les comarques del Barcelonès, Maresme, la Selva i el Gironès.
Què ens diferencia ?
Experts en esport: Titulats MBA Sports Management i professionals en la gestió de entitats esportives i organització d’esdeveniments esportius.
Compromís amb els nostres clients: Ens comprometem a superar les expectatives generades en els nostres clients tenint cura sempre per donar sempre més del que s’esperava.
Metodologia pròpia: La nostra metodologia ens permet trobar la millor solució per a cada un dels nostres clients des d’un enfocament global del negoci.
Staff La Granota: Comptem amb un equip professional i amb experiència per a cadascuna de les activitats necessàries en l’organització dels nostres esdeveniments.
Valors:
Empatia amb els nostres clients, interessant-nos pels seus desitjos, prioritats i mancances amb l’objectiu de proporcionar-los un servei de qualitat
Exigència, com a bons esportistes som competitius per naturalesa, i aquest esperit de autosuperació ens porta sempre a assolir l’èxit en els nostres reptes
Esportivitat, entenem l’esport com un joc i valorem la competitivitat encara per a nosaltres prima el «fair play».